buxhet

Prezantohet Projektbuxheti 2017 për Mjedisin

Ditën e djeshme, Ministri i Mjedisit, Z. Lefter Koka prezantoi në Komisionin Parlamentar për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, Projektbuxhetin e Ministrisë së Mjedisit për vitin 2017. Në fjalën e tij Ministri Koka theksoi se, “Buxheti i Ministrisë së Mjedisit për vitin 2017, në tërësinë e tij, shënon një rënie krahasuar me një vit më parë, kjo për arsyen se zëri i sektorit të pyjeve në mesin e 2016-ës kaloi në pronësi, menaxhim dhe administrim të pushtetit vendor.