Portugali

Droni zbulon gropën e veçantë në liqen

Krejt rastësisht është zbuluar një mrekulli natyrore. Në liqenin Sera de Estrela në Portugali, është zbuluar rastësisht një gropë gjigante nga një dron, dhe që duket se i ngjan një gypi që thith ujin. Kohët e fundit përdorimi i dronëve sjell pamje magjepëse dhe të pazbuluara më parë. Kjo risi e tekonologjisë po i shfaq benefitet e saj. Gropa e thellë plotë 1.500 metra, që përpin gjithçka rreth vetes, për të cilën nuk kishin dëgjuar as banorët që jetojnë në afërsi të liqenit.