Agim Blloshmi

Ndotja në Librazhd

Është situatë shqetësuese vendi i hedhjes së mbetjeve urbane të qytetit të Librazhdit pasi nuk është aspak i rregullt dhe normal. Ligji përcakton gjoba për drejtuesit vendorë dhe subjektet që nuk zbatojnë ligjin dhe që ndotin mjedisin. Janë gjithë mbetjet e 15 mijë banorëve, të cilat hidhen në një përrua në Librazhd Qendër, që është jashtë kushteve që duhet të ketë një vend i depozitimit të mbetjeve, një përrua që nuk ka as mure mbajtëse dhe as që mbulohen me “dhe” për izolimin e tyre.