agim polar

Agimi polar në Britanine e Madhe, qytetet ndriçohen nga mijëra ngjyra

Qielli që ngjyroset me ngjyra jeshile dhe vjollcë. Në orët e fundit përdoruesit britanik të Twitterit kanë publikuar foto të agimit polar. Fenomeni i mrekullueshëm atmosferik, që ndodh më shumë në vendet skandinave dhe shumë rrallë në Britaninë e Madhe, është manifestuar mbrëmë ne Skoci, Galles dhe Angli. Të shumta kanë qenë ngjyrat dhe dritat që kanë ndriçuar brigjet, urat dhe statujat e të gjithë vendit.