aktivizmiirruges

Aktivizmi i Rrugës që po godet botën, tani në Shqipëri!

Shivonne dhe Ruth janë dy aktivistë të rinj për të drejtat e kafshëve të cilët kohët e fundit po udhëtojnë me një fugoncinë nëpër Ballkanin Perëndimor për të zhvilluar takime rreth aktivizmit dhe për të ndihmuar njerëzit që të ndërtojnë aktivizëm më të fuqishëm në zonën e tyre.