aloe vera

Dea, 17-vjeçarja që studion mbrojtjen e tokës nga metalet

Vetëm 17 vjeçe, Dea Bardhoshi ka arritur të mbrojë një tezë shumë të rëndësishme, për benefitet e aloe verës në tokë. Një temë tepër aktuale në ditët e sotme, kur toksinat dhe metalet na shoqërojnë ngado, të cilat gjimnazistja shqiptare arriti ta studionte teksa bënte kërkimet mbi ndotjen e tokës nga metalet. Më poshtë Dea vjen në një rrëfim mbi këtë eksperiment dhe ëndrrat e saj. Ndonëse vetëm 17 vjeçe ti ke arritur të mbrosh një teze shumë të rëndësishme mbi një studim për benefitet e aloe verës në toke. Një temë tepër aktuale në ditët e sotme, kur toksinat dhe metalet na shoqërojnë ngado.