Arbian Maziku

Parkingu tek Parku Rinia, Bashkia takohet me shoqërinë civile

Projekti për parkingun tek Parku Rinia është konsultuar ditën e djeshme nga Bashkia e Tiranës me ekspertë të çështjeve mjedisore si dhe shoqërisë civile për t’i informuar ata lidhur me projektin. Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbian Mazniku bëri një prezantim të projektit, duke theksuar se nevojën e një parkingu nëntokësor e kanë konfirmuar disa studime nga ekspertë vendas dhe të huaj. Ai shtoi se Parku Rinia nuk preket nga ndërtimi i këtij parkingu, i cili zë vetëm një pjesë të vogël të tij, dhe se parku do të rikthehet në gjendjen aktuale.