Ardit Rada

Lajm i mirë, lajm i keq dhe Liqeni si sebep

Nga Ardit Rada

Duket se çdo lëvizje e makinerive për ndërtimin e këndit të fëmijëve te Liqeni Artificial i Tiranës po provokon të përgjithësuarit nën emrin ‘Shoqëri Civile’ që të vijojnë aksionin e tyre kundërshtues. Ka qenë po sot prezenca materialeve për ndërtimin e mini-hekurudhës së trenit të fëmijëve, shkaku që të indinjuarit me këto punime të shpërthejnë fillimisht në Facebook me thirrje për revoltë, e më pas t’i drejtohen vendngjarjes. Në fakt, aksionet e ambientalistëve nuk do të doja kurrë t’i diskutoja apo kundërshtoja për shkaqe që lidhen së pari me repskeitn ndaj lirisë së individit;