ari polar

Pret 11 ditë në -55C që t’i fotografojë arinjtë polarë

Këto fotografi që realizohen njëherë-në-jetë tregojnë momentin kur një arushë polare bashkë me të vegjlit e saj dalin nga strofka e tyre. Fotografitë e mrekullueshme janë shkrepur nga Thomas Kokta, një fotograf i përkushtuar që kaloi më shumë se 11 ditë që arinjtë të dalin në sipërfaqe. Në këtë përpjekje të tij për fotografitë e shkrepura në momentin e duhur, Thomas është përballur me erëra të forta, me temperatura deri në -55 gradë celsius dhe thotë të ketë qëndruar mbi folenë e tyre për mbi 250 orë pa ndonjë fat, raporton “MailOnline”.