Arizona

Stuhitë sjellin tornado në Kolorado, ndërsa në Arizona akull

Një seri tornadosh kanë kaluar nëpër Koloradon lindore, duke shkaktuar disa dëmtime të lehta si dhe dëme në auto-shtëpiza dhe në ndërtesa. Një tjetër stuhi pranverore solli kushte të papërshtatshme për vozitësit e makinave në Arizonën veriore, pasi rrugët ishin të ngrira. Shërbimi Kombëtar i Motit, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka thënë se të paktën katër tornado kanë goditur shtetin Yuma County të shtunën, rreth 100 milje në lindje të Denverit, në afërsi të kufirit me Kolorado Nebraska dhe Kansas, raporton UsaToday.