balenat

Pamje horror në detin e Australisë, 150 balena dalin në breg të ngordhura

Më shumë se 150 balena kanë dalë në breg në perëndim të Australisë, njoftojnë mbrojtësit e kafshëve të egra, kjo ka ardhur si pasojë e motit të keq dhe kërcënimi i peshkaqenëve të tërbuar që iu kanë pamundësuar shpëtimtarëve për t’i mbrojtur.