bimeendemike

"Takim me Wulfenia Baldaccii"

Sot, me datë 22 Maj 2018, në Ditën Botërore të Biodiversitetit Biologjik, shoqata ‘Aleanca e Alpeve Shqiptare” prezanton dhe krijon aktivititetin “Takim me Wulfenia Baldaccii”. Një skuadër të rinjsh, anëtaarë të rrjetit AASh, u nis sot në një udhëtim ekologjik (walking) për të shkuar në një nga habitatet e rralla në Shqipëri ku mund të gjendet kjo bimë.