burim infeksioni

UKT, Veliaj: Nisim çmontimin e depozitave, burim infeksionesh

Në nënshkrimin e një marrëveshje me USAID për modernizimin e ujësjellësit të Tiranës, Veliaj bëri me dije se kjo është koha e duhur për të bërë kthesën. Veliaj tha nga java tjetër do të nisë heqja e depozitave në taracat e shtëpive apo pallateve jo vetëm për prishje të estetikës së kryeqytetit por sepse ata janë burim infesksionesh sipas kreut të Bashkisë. Por, që ky projekt të jetë i suksesshëm, kryebashkiaku ka bërë të ditur se ai do shoqërohet me një tjetër projekt pilot që ka të bëjë me furnizimin me ujë 24 orë të këtyre lagjeve. “Përveç estetikës, është një rrezik për qytetin dhe qytetarët e Tiranës.