cilsia e ajrit

Nisma fantastike: Ish-nxënësit kthehen për të ndihmuar gjimnazin ku mësuan në Durrës

Një grup maturantësh të shkollës së mesme “Gjergj Kastrioti” në Durrës, me karriera të rëndësishme jashtë dhe brenda vendit, kanë në plan krijimin e një klubi “Alumni” që do financojë nxënësit më të mirë të gjimnazit dhe po ashtu të ndihmojnë financiarisht shkollën. Ish-maturantë të shkollës “Gjergj Kastrioti” në Durrës, financuan më 1500 euro ndërtimin e një mozaiku në hyrje të saj, blerjen e një kompjuteri