consume

Sfida e madhe e shekullit 21 është të mësosh të konsumosh më pak. Kjo është mënyra se si mund ta arrijmë këtë

Kolapsi ekologjik është vështirë të mungojë në titujt e lajmeve. Nga shpyllëzimi tek shpërbërja e tokës, zhdukja e specieve ndaj ndryshimeve klimatike, vitet e fundit kanë sjellë raporte të panumërta shqetësuese. Ne jetojmë në epokën e Antropocenës dhe na kujtohet çdo ditë e ardhmja jonë e pasigurt në një planet të paqëndrueshëm, shkruan Jason Hickel, Antropolog nga London School of Economics.