dardhe

Korçë, vijon prej katër ditësh vatra e zjarrit në Dardhë

Vazhdon të jetë akoma aktive prej katër ditësh vatra e zjarrit në zonën e Dardhës në Korçë. Vatra aktive në Bigëll të Dardhës ka djegur një sipërfaqe të madhe me pisha. Ministria e Mbrojtjes njoftoi se në vendin e ngjarjes janë angazhuar 30 trupa dhe një helikopter për shuarjen e zjarrit. Gjithashtu në zone kanë mbërritur njësitë speciale, Forcat e Armatosura dhe Emergjencat Civile. Nga burimet paraprake mësohet se zjarri është i qëllimshëm.