dete te shendetshem

Një udhëtim nga mbetjet tek veshjet

Njëmbëdhjetë tonë mbetje peshku nga fermat e peshqeve, 8 tonë mbetje nga rrjetat e peshkatarëve dhe 2 tonë skelete peshqish të braktisur në breg të detit në Tolo dhe Kalymnos do të riciklohen për të prodhuar fill të një kualiteti të lartë, i cili më pas do të përdoret për të krijuar veshje të bukura. Ky është kontributi i shoqatave të peshkatarëve në inisiativën “Dete të Shëndetshëm”.