diesel

Ndotja e ajrit: A janë makinat me naftë gjithnjë e më shumë rreziku më i madh për shëndetine njeriut?

Shitjet e makinave me naftë ranë në mënyrë drastike vitin e kaluar, më shumë se 17% krahasuar me vitin 2016. Njerëzit brenda industries së makinave fajësojnë teorinë e përhapur anti-diesel,e përdorur nga qeveria, autoritetet lokale dhe aktivistët e ajrit për të ulur besimin e konsumatorit.Ata këmbëngulin që motorët modern me naftë janë aktualisht shumë më të pastër.