DRAKU

Durrës, transport jashtë standardeve, sekuestrohet qumësht e mish

Drejtoria e AKU-se në Durrës ka ndërmarrë një aksion, për kontrollin e akseve hyrëse – dalëse në qarkun e Durrësit, në zbatim të urdhrit të Drejtorit të Përgjithshëm të AKU-së , Isuf Shehu, për inspektimin e mjeteve të cilat transportojnë produkte ushqimore me origjinë shtazore dhe joshtazore . Gjatë kontrollit në akset rrugore, në rrugët hyrëse të Plazhit, Ura –Plepa, në hyrjet e autostradës Tiranë-Durrës, rreth-rrotullimit të ‘Royal Gazit’ dhe Ura e Dajlanit, ka rezultuar se: