Drenice

Zbulohet një shkabë e gjallë: Mbahet e lidhur nga pronari i një lokali

Pak ditë më parë u raportua se një shkabë u vra në Kukës. Ndërsa, specialistët kishin menduar se në vendin tonë nuk ekziston më asnjë e tillë nga ky shpend i rrallë. Por mundësia për të shpëtuar një është e madhe. Ajo është e gjallë dhe e shëndoshë, por mbahet e lidhur nga pronari i një restoranti në rajonin e Drenicës.