EFFA 2016

Nis zyrtarisht edicioni i katërt i Festivalit të Filmit Mjedisor

U zhvillua sot ceremonia zyrtare e edicionit të katërt të Festivalit të Filmit Mjedisor, që filloi aktivitetet e tij të para në ditën ndërkombëtare të Biodiversitetit për të vijuar deri në datën 5 qershor që shënon Ditën Botërore të Mjedisit. Gjatë këtij edicioni të gjithë të apasionuarit ndaj mjedisit dhe filmave mund të ndjekin në 8 qytete të Shqipërisë: Shkodër, Tiranë, Vlorë, Skrapar, Përmet, Ersekë, Gjirokastër dhe Bajram Curri një gamë të gjërë filmash nga 13 shtete të ndryshme të Bashkimit Evropian. Festivali do të përbëhet nga 5 sesione të ndryshme: