energji me ere

Odisea e anijes franceze “Energy Observer”

Pas portit të Venecias- Itali dhe ishullit të Mikonos- Greqi, ndalesa e radhës e anijes franceze “Energy Observer” ishte Gjiri Detar i Sarandës, në këto ditë fund qershori. Pothuaj 48 orë ishte koha e qëndrimit në Port, e kësaj mrekullie inxhinierike. Stafi i Agjencisë AJMMI dhe grupi i mediave lokale, ishin vizitorët e parë që shkelën në Bordin e anijes. Gjithçka ishte e pastër dhe ekologjike.