Ervin Goci

Hidhet beton në Parkun e Liqenit. Bashkia: Po shtrohet pista e trenit për fëmijët. Shoqëria Civile: Nuk do ta lejojmë

Bashkia Tiranë ka nisur ditën e djeshme hedhjen e betonit në Parkun e Liqenit Artificial, në zonën ku do të ndërtohet këndi i lojrave për fëmijë. Qytetarë të shumtë për javë të tëra, kanë protestuar kundër ndërtimit të këndit të lojrave dhe betonizimit të Parkut. Kryebashkiaku Veliaj ka premtuar se këndi i lojërave do të jetë gati më 1 Qershor për fëmijët e kryeqytetit, dhe se nuk do të pritet asnjë pemë dhe nuk do të ndërtohet asnjë godinë pranë lojërave. Bashkia e Tiranës bën të ditur se sot ka nisur shtrimi me stabilizant i pistës ku do të kalojë treni për fëmijët e moshës 1-3 vjeç.