falsifikim ushqimesh

Operacion ndërkombëtar, pije dhe ushqime të falsifikuara

Drejtoria për Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar në Policinë e Shtetit me indicie të Interpol dhe Europol, u përfshi në operacionin ndërkombëtar, i cili u shtri në 82 vende. Operacioni i koduar “Opsion V”, ka bërë të mundur procedimin penal të 8 subjekte, të akuzuara për veprën penale të “Shkeljes së të Drejtave të Pronësisë Industriale”, ndërsa 6 persona janë vënë në pranga. “Nga kontrollet e organizuara nga Drejtoritë Vendore të Policive kryer nga grupet e punës në terren dhe drejtuar nga Strukturat për Krimin Ekonomik e Financiar në Policisë e Shtetit janë arritur rezultatet e mëposhtme: