femijet

Shkollat në natyrë po transformojnë mënyrën se si fëmijët mësojnë

Mungesa e mendimit kritik dhe alienizimi i fëmijëve, pa lënë pas çrregullimet e shëndetit fizik dhe ato psiko-sociale, janë ndër pasojat më të tmerrshme të revolucionit teknologjik dhe dinamikës së komunikimit. Fëmija po ndahet nga natyra çdo ditë e më shumë.