gaz

Industria e karbureve më e dobët se kurrë

Nëse po prisni për lajme të mira në lidhje me frontin klimatik, mos i ktheni sytë nga Antartika. Javën e kaluar studimet kanë dokumentuar një trefishim në shprejtësisë e shkrirjes së akujve dhe janë këto lloj shifrash që tregojnë urgjencën e momentit.