gazoili

Pse gazoili jonë mjeron makinat dhe xhepat tanë?!

Prej kohësh debatonim me një koleg nafte lidhur me çmimin e karburantit në treg, se Shqipëria është i vetmi vend në krahasim me vendet fqinje, -jo i thosha unë, i vetmi vend në rajon, -jo prapë unë, atëherë në Europë o profesor, -jo more djalë, jo, e po në botë, -eee kështu po, që ka çmimin më të shtrenjtë se edhe kryeqyteti i luksit europian, vetë Luksemburgu. Në pamje të parë duket se ndonjëherë çmimet andej, edhe janë disa cent deri një euro më lart, por nëse llogarisim se si ky shejtan i zi shqiptar i merr pak e nga pak ymrin si makinës dhe të zotit.