gjendja e rrugeve

Moti me ngrica, ja gjendja e rrugëve në të gjithë vendin

Pavarësisht motit të ftohtë dhe me ngrica, sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar akset rrugore nacionale në të gjithë vendin janë të kalueshme.

Në Rajonin Verior Shkodër: Në të gjitha akset kryesore të këtij Rajoni nuk ka probleme me qarkullimin e mjeteve. Nga ana e kontraktorëve vazhdon puna për pastrimin e akseve dhe kriposjen e tyre, për shkak të ngricave nga temperaturat e ulëta. Rekomandohen përdoruesit e rrugës të bëjnë kujdes, sidomos në orët e natës dhe orët e para të mëngjesit.

Rruga e harruar e Durrësit. Aksi Currila-Kallm, tërësisht i shkatërruar

Një nga rrugët që të çon në zonën e Kallmit në Durrës nuk është prekur asnjëherë nga ndonjë projekt i bashkisë. Mungesa e infrastrukturës e ka lënë jashtë vëmendjes dhe zhvillimit zonën e bukur të Kallmit, edhe pse vetëm pak kilometra larg Durrësit. Vetëm aventurierët marrin mundimin për të kaluar nëpër një rrugë pa rrugë që të çon deri atje.