Gjilan

Gjilani feston Ditën e Tokës duke mbjellë lule e fidane

Me një sërë aktivitetesh, Komuna e Gjilanit ka festuar sot Ditën Ndërkombëtare të Tokës. I pari që mbolli lule ka qenë kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, i cili tha se gjatë tërë ditës do të mbillen shumë lule dhe shumë fidane, sikurse do të bëhet edhe pastrimi i mbetjeve në të gjithë territorin e komunës. “Në kuadër të Ditës së Tokës, Gjilani në bashkëorganizim me organizatat e fëmijëve, të të rinjve, shkollave fillore dhe organizatën ‘Gjilani Riciklon’, po mbjellim lule, gjelbërim, po pastrohen mbetjet dhe shumë aktivitete të tjera.