inspektorati

AOS denoncon trafikimin e paligjshëm të gardalinave “shqiptare”

Në sajë të ndërhyrjes së shpejtë të Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit dhe Pyjeve, ditën e shtunë, rreth orës 15:00, në pikën doganore të Kapshticës, u parandalua trafikimi drejt Greqisë i më shumë se 300 Gardalinave (Carduelis carduelis) të kapura në mënyrë të paligjshme në Shqipëri.