inspektoriati i policise pyjore

Prerja e paligjshme e pyjeve, gjobiten me 100 mijë lekë 4 drejtues mjetesh

Nga kontrollet e ushtruara nga Inspektorati i Policisë Pyjore pranë ISHMP-sëm ditën e djeshme, datë 27 janar 2016 në Labinot të Elbasanit, në orët e vona të mbrëmjes u bllokuan 3 mjete me lëndë drusore. Konkretisht, është ndaluar mjeti tip ‘Benz’, me targë EL8216A, me ngarkese 8 m3 ah, me drejtues mjeti V. B., mjeti tip ‘Benz’ me targë AA642GP me 8 m3 trupa ahu me drejtues G. K., dhe mjeti tip ‘Liaz’, me targë AA518CK me 20 mst (metër sterë), dru zjarri të llojit ah me drejtues mjeti Y. T.