Kakavije

Ministrja Kodheli në aksionin për pastrimin në Kakavijë

Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, inspektoi aksionin e Forcave të Armatosura për pastrimin e aksit Gjirokastër-Kakavijë, ku shoqërohej nga ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe prefekti i qarkut, Flamur Bime. Ministrja Kodheli u bëri thirrje qytetarëve, por edhe pushtetit lokal që të tregonin kujdes të veçantë ndaj ambientit që na rrethon. “Do të kërkoja me përulje nga shqiptarët që hyjnë në territorin e Shqipërisë për turizëm apo për arsye të tjera, të mund ta trajtojnë vendin ashtu siç trajtojnë shtëpitë e tyre. Të hedhin hedhurinat atje ku duhet. Dhe një thirrje e kam me zë të fortë për pushtetin vendor.