kanal

Mbetjet e Divjakës në det, hidhen në anë të një kanali

 

Dikur kanali i Divjakës, degë e misarit të Myzeqesë, i vinte ne ndihme banorëve për të vaditur tokat e tyre por sot jo më dhe sipas banorëve, shkak është bërë ndotja e nga hedhja e mbeturinave dhe inerteve prej 10 vitesh tashmë.