katastrofa

2017: viti kur ndryshimi i klimës doli jashtë kontrollit

Me motin ekstrem dhe zbërthimin e politikave publike, viti 2017 i dha botës një pamje të afërt të të ardhmes kaotike klimatike, nëse nuk merren menjëherë ndryshimet e nevojshme. Zjarre të egra dogjën të gjithë Kaliforninë, uragane të mëdha njëra pas tjetrës shkatërruan zonat bregdetare dhe madje edhe në brendësi, ndërsa Arktiku vazhdoi të shkrihej.