kolektori

Peticion për mbylljen e kolektorit në Shkozet

600 banorë të lagjes numër 14 në Shkozet të Durrësit, nëpërmjet një peticioni, i kërkojnë pushtetit lokal dhe atij qendror të marrë masa për mbylljen e kolektorit të ujërave të larta që përshkon mes për mes të gjithë lagjen e tyre. Banorët kanë protestuar ditën e sotme, duke bërë prezente edhe problematikën me të cilën përballen. Peticionin me 600 firma e kanë dorëzuar në bashkinë e qytetit, në Ministrinë e Mjedisit, dhe një kopje për kryeministrin Edi Rama.