kombinat

Tjetër park në Tiranë, ai mes godinës së Partisë Socialiste dhe Katedrales Ortodokse

Qytetarët e Tiranës tashmë do të kenë edhe një tjetër hapësirë të gjelbëruar për të kaluar kohën e lirë. Ajo gjendet mes godinës së partisë Socialiste dhe Katedrales Ortodokse dhe ka qenë Kryetari i Bashkisë ai që e ka publikuar fotot e parkut të ri duke thënë se ai tashmë është në shërbim të të gjithëve qytetarëve të Tiranës.