Konsultim

“Konsultim me Shoqërinë Civile mbi Raportin e vitit 2015 të Komisionit Europian për Shqipërinë”

Përmbledhje e aktivitetit me Shoqërinë Civile, organizuar nga Ministria e Integrimit

Ministrja e Integrimit, znj. Klajda Gjosha, falënderoi përfaqësuesit e Organizatave të Shoqërisë Civile (OSHC) për pjesëmarrjen në takim dhe bashkëpunimin e deritanishëm. Gjithashtu vlerësoi si të një rëndësie të veçantë opinionet, komentet mbi Raportin e vitit 2015 të Komisionit Europian për Shqipërinë, si dhe mënyrën sesi Shoqëria Civile i sheh problematikat dhe rekomandimet e këtij raporti.

Veliaj: Nisim konsultimet me qytetarët në çdo njësi për projektin e sheshit ‘Skënderbej’

Bashkia e Tiranës do të nisë së shpejti procesin e konsultimeve dhe prezantimin për qytetarët të projektit të madh të shndërrimit në pedonale të sheshit “Skënderbej”. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, zhvilloi sot një takim me ndërlidhësit e Njësive Administrative 9, 10 dhe 11, ku ka bërë të ditur se, ashtu siç u veprua për një sërë projektesh të tjera që kanë nisur të zbatohen, bashkia do të zhvillojë dëgjesa me banorët e Tiranës, kryesisht ata që preken direkt nga rindërtimi i sheshi “Skënderbej”, të cilëve do t’u prezantojë e diskutojë projektin.