korsi bicikleta

Dy surpriza për qytetarët në 2018, Erion Veliaj: Tirana do t’ia kalojë Shkodrës…

Pas testimit të autobusit elektrik dhe të flotës së parë të taksive elektrike, rrugët e kryeqytetit pritet që të mbushen nga 4 mijë biçikleta të cilat do të mund të përdoren nga qytetarët në çdo cep të Tiranës. I ftuar në emisionin “Xing me Ermalin”, Veliaj bëri të ditur se rreth 4 mijë biçikleta të pajisura me GPS do të jenë në shërbim të qytetarëve kundrejt një pagese edhe më të vogël se një biletë autobusi.