kosha

Kujdes ku i hidhni plehrat, Bashkia e Tiranës do t’ju gjobisë

Që një qytet të mbahet pastër nuk mjafton vetëm puna që kryejnë çdo ditë institucionet bashkiake, por duhet edhe përgjegjshmëria e gjithë qytetarëve, përfshi këtu edhe bizneset, si një nga ndotësit më të mëdhenj. Por për fat të keq, pavarësisht politikave dhe fushatave ndërgjegjësuese të Bashkisë Tiranë, një pjesë e vogël e bizneseve që kryejnë veprimtari në Tiranë vijojnë të sillen në mënyrë të papërgjegjshme duke u bërë shpesh herë shkak për papastërti dhe ndotje të mjedisit të përbashkët.