Legambiente Italiano

Legambiente Italiano, takim me përfaqësues të AdZM të Vlorës

Përfaqesues nga Legambiente Itali zhvilluan ditët e fundit një vizitë në zyrat e Administratës së Zonave të Mbrojtura të Rajonit të Vlorës, ku u takuan me drejtorin e ketij institucioni, Nexhip Hysolakoj. Pjesë e delegacionit italian ishin Luca Stasi, Pergjegjës i sektorit të vullnetarëve të Legambiente Itali, Maurizio Manna, Drejtor i Legambiente Puglia, Fabbio MItro e Antonio Altilia, koordinatorë të turizmit dhe formimit profesonal të legambiente Itali dhe Giuseppe Negro, perfaqesues i Legambiente Capodileuca të shoqeruar nga Rezarta Agalliu, presidente e Legambiente Vlore dhe Sevina Nuhaj, zv/presidente e Legambiente Vlorë.