liqeni i Kasharit

Projekti i Bashkisë për liqenin e Kasharit, kthehet në plazh urban

Kryeqyteti do të ketë një tjetër hapësirë të gjelbër, ku qytetarët e Tiranës do mund të kalojnë kohën e e tyre lirë apo fundjavat larg zhurmës së qytetit. Bashkia e Tiranës ka nisur punën për të sjellë në jetë projektin e kthimit të liqenit të Kasharit dhe zonën përreth tij në një park të dytë urban, duke ia shtuar qytetit edhe një mushkëri tjetër të gjelbër. Kryebashkiaku në prani të anëtarëve të Këshillit Bashkiak, urbanistëve dhe arkitektëve të ndryshëm, si dhe banorëve të zonës, prezantoi sot konceptin-idenë e Parkut të Kasharit, duke nismuar kështu edhe diskutimet me qytetarët për projektin final.