lumi i Tiranes

Lumi i Tiranës, projekti i rehabilimit shkon drejt përfundimit

Bashkia e Tiranës ka përfunduar rreth 70 për qind të punimeve për realizimin e projektit për rehabilitimin e lumit të Tiranës, i cili do t’i shërbejë më shumë se 1/3 të popullsisë së kryeqytetit. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, inspektoi punimet e deritanishme dhe u njoh nga afër me volumin e punës që është kryer në këtë pjesë të qytetit. Veliaj u shpreh optimist se ritmi me të cilin po ecin punimet, lumi i Tiranës do të përfundojë para dimrit të ardhshëm, ndërsa theksoi se zona do të marrë një zhvillim krejt të ndryshëm nga ai i deritanishmi.