markimi

Markimi i shtigjeve në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Çdo bëjmë kur nuk dimë se ku të shkojmë në një park kombëtar?

Cilat janë shenjat që na tregojnë se jemi në rrugën e duhur?

Pse ti besojmë ato?

Këto dhe shumë pyetje të tjera na vijnë ndërmend kur kemi bërë plane që të bëjmë një guidë natyrore në një nga zonat e mbrojtura të Shqipërisë që ka shumë zona të mbrojtura ose parqe natyrore, një ndër to është edhe parku Shebenik-Jabllanicë.