mbetje plastike

Komani në informalitet. Turistët e huaj: Pastrojeni!

Zona e Komanit, me liqenin me të njëjtin emër dhe lumin Drin nga njëra anë si dhe relievin alpin nga ana tjetër, po tërheq gjithnjë e më shumë turistë, sidomos të huaj. Por, operatorët turistikë në Koman dhe turistët e huaj ngrenë shqetësimin se ndotja e liqenit, dëmtimi i rrugës dhe informaliteti po e dëmtojnë rëndë turizmin në alpet shqiptare.