mbeturina

Tirana ndotet pa mëshirë

Edhe pse koshat janë vetëm pak metra më tutje, ka ende njerëz që pasi kanë konsumuar ushqimin, mbeturinat e prodhuara i flakin ku të dëshirojnë. Një mungesë e dukshme edukate qytetare dhe një ndotje e pafalshme e mjedisit. Pamje skandaloze për mjedisin tonë të përbashkët.