mbrojtjaelumenjve

Premiera e filmit “Zemra Blu”

Premiera e filmit “Zemra Blu”, realizuar nga Patagonia, u shfaq në datë 6 Maj në Tiranë, në mjediset e Kinema Millenium. Filmi paraqiti një histori të mbrojtjes së lumenjve të Shqipërisë, Maqedonisë dhe Bosnje-Hercegovinës.