mbyllen shkollat

Mbyllen shkollat dhe kopshtet në Tetovë për shkak të ndotjes

Kryetarja e komunës, Teuta Arifi, ka vendosur ndërprerjen e procesit mësimor në shkollat fillore dhe ato të mesme të qytetit për shkak të alarmit të ngritur prej ajrit të ndotur dhe protestat e qytetarëve për këtë çështje. Të martën, nxënësit e shkollave të mesme dhe organizata joqeveritare për mbrojtjen e mjedisit kanë bllokuar rrugën e komunës së Tetovës për te protestuar, pasi nuk ishte marrë asnjë masë për ndalimin e ndotjes në Tetovë, që këtë vit u etiketua si qyteti më i ndotur në botë.