miniere ari

Kanadaja bllokon ndërtimin e një miniere ari

Qeveria federale kanadeze bllokoi dje ndërtimin e minierës së arit dhe bakrit “Ajax” për shkak të efekteve negative mjedisore që ajo do të shkaktonte, sipas një komunikate.