Mirjan Topi

10 arsye pse s'duhet bërë investimi tek parku i liqenit artificial të Tiranës‏

Analiza NGA MIRJAN TOPI

1. Këtë investim nuk e duan qytetarët e Tiranës. Shoqëria Civile dhe grupe të tjera interesi kanë protestuar kundër këtij investimi, dhe është vështirë të dëgjosh ndonjë zë pro ndërtimit të parkut të lojrave përvec zërave të investitorëve.

2. Investimi redukton ndjeshëm sipërfaqen e gjelbër të parkut të liqenit artificial dhe rrjedhimisht të të gjithë qytetit të Tiranës, duke qënë se ky park tashmë është një ndër sipërfaqet e rralla të gjelbra të këtij qyteti, dhe me të drejtë quhet mushkria e Tiranës.