Mirror

Gjahtarët organizojnë konkurs për të vrarë luanin, shpërthejnë aktivistët

Mbrojtësit e kafshëve kanë shpërthyer kundër një organizimi për të vrarë një luan, organizim të cilin ata e quajnë të urrye . Gjahtarët po paguajnë mbi 1700 euro për të blerë një biletë për të fituar shansin që të qëllojnë mbretin e savanës në Afrikë. Mbrojtësit e jetës së egër në natyrë reaguan me mllef ndaj planit mizor. Biletat po shiten online me emrin “Win a Lion”. Zëdhënësi i mbrojtësve të kafshëve në Britani tha dje për Mirror se i bënte thirrje pjesëmarrësve dhe organizatorëve që të hiqnin menjëherë dorë nga kjo nismë barbare.